Service & Onderhoud

Bij HIS Elektrotechniek kunt u rekenen op een snelle, adequate service. Tevens kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken, onze monteurs staan voor u klaar om u advies te geven en een eventueel probleem snel te verhelpen!

Het ontwerpen en installeren van elektrotechnische installaties kan HIS Elektrotechniek als geen ander. Als het aan de werkzaamheden van ons bedrijf ligt, heeft u na de uitvoering hiervan in de toekomst geen problemen. Helaas zijn onze toeleveranciers echter nog niet in staat om componenten te maken met een onbeperkte levensduur. Alhoewel er wel veel inspanningen op dit gebied worden geleverd zijn ook veel ontwikkelingen gericht op innovatie. Hierdoor ontstaan steeds opnieuw mogelijkheden die uw activiteiten verbeteren of goedkoper maken. 

Ook de wetgeving verandert met grote regelmaat haar eisen. Dit betekent keer op keer aanpassingen aan installaties om te kunnen voldoen aan de geldende wetten en normen. 

Met het organiseren van een onderhoudsdienst komt HIS Elektrotechniek tegemoet aan de vele vragen die door onze klanten worden gesteld. Door het aanbieden van vele vormen van onderhoudscontracten- of diensten bieden wij onze klanten de mogelijkheid eenvoudig en prijsbewust storingen te voorkomen.